hondenuitlaatservice dogs4walks

referenties

Denise,

Ik wil je danken voor de geweldige tijd die mijn Rhodesian Ridgeback (Nala) bij jou heeft genoten. Ze heeft 3 prachtige jaren met jou en jouw roedel mogen wandelen en ravotten op de hei en in het bos. Helaas hebben we haar wegens ziekte moeten laten inslapen. Maar ook dit proces heb je mij en Nala meer dan we mochten verwachten gesteund met advies en begeleiding tot en met het inslapen van Nala aan toe. Daarvoor grote dank! Ik denk niet dat er hondenuitlaatservices zijn die zo betrokken is bij elk lid van de roedel alsof het eigen familie is. Ik heb vaak met je meegewandeld en kwam altijd blij en enthousiast weer thuis en Nala heel erg voldaan. Dat komt omdat je de roedel goed samensteld, de honden accepteren elkaar en spelen leuk met elkaar. Daarnaast ben jij overduidelijk de roedelleider en dat vind ik erg belangrijk. Als ik ooit weer een hond neem, hoop ik dat je een plekje vrij hebt, want ik zou mijn hond niet graag bij een ander willen plaatsen. Een ieder die in de omgeving van jouw route woont en op zoek is naar een hondenuitlaatservice, zal ik jou met klem aanbevelen. Ik hoop dat dogs4walks nog vele jaren het paradijs voor onze trouwe viervoeters mag zijn.

Groetjes, Mariska  
Maartensdijk


Al 3 jaar gaat mijn hond mee met de wandelingen van dogs4walks. Maar het is niet zo maar uitlaten. Denise zorgt voor  "haar honden" als een echte hondenmoeder. Afwijkend gedrag, een pijnlijke poot of een doffe vacht. Alles ziet ze en koppelt ze terug. Hoewel in mijn geval de communicatie helaas vaak alleen per briefje, sms of telefoon gaat, is Denise wat mij betreft echt familie.

Paulien, Hilversum


Meer dan uitlaten alleen.

Voor mij als baas is de goede zorg en liefde van Denise van dogs4walks voor mijn hond een super veilig gevoel. Voor Kooikerhondje Fleur is de (bijna) dagelijkse wandeling een feestje!
Niet alleen gaat Fleur mee de hei op of het bos in voor een heerlijke wandeling, ze is door de wandelingen met Denise van een onzekere hond gegroeid naar een stoere en vrolijke roedelhond.
Wandelen met dogs4walks is dus een echte aanrader.

Rob, Hilversum

Onze labradors Krekker en Mikser zijn denk ik al bijna de bejaardjes in de bus en gaan al jaren met heel veel plezier met Denise mee. Vanaf dag 1 hadden we het gevoel dat ze in goede handen waren. Denise is superlief voor ze, alert en ook erg bezorgd als ze zich ineens wat minder gezond gedragen. Super! We hopen dat ze nog heel veel jaren bij je in de bus mogen hoppen voor een lekkere wandeling.

Grtjs Corine, Bilthoven